050 - 230 99 22 | 06 - 36 18 56 53 info@fysiotherapie-mulder.nl

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Voel je jezelf uitgeblust of vermoeid, last van verkrampte en pijnlijke spieren, dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer los te komen van de dagelijkse bezigheden. Doen we dit niet, dan zal het lichaam na verloop van tijd protesteren in de vorm van verkrampte spieren en mentale overprikkelen. Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

De zorgverzekering vergoedt geen ontspanningsmassage, ook al bent u aanvullend verzekerd. Wilt u meer informatie over de ontspanningsmassage, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. De kosten kunt u zien onder het kopje tarieven.